Hodnocení tarjiných písniček českými fanoušky

8. prosince 2010 v 11:12 | Lawiane |  Tarja obecně
Minulý týden Tarja prostřednictvím fanklubu požádala o hodnocení písní, členové českého FC rozdělili dohromady 5510 bodů. Každému, kdo hlasoval děkujeme! Výsledky ws cz jsou níže:


Falling Awake 513
In for a Kill 511
Until My Last Breath 478
I Feel Immortal 451
Naiad 447
Underneath 418
Anteroom of Death 405
Dark Star 398
Rivers of Lust 332
Still of the Night 327
Little Lies 321
The Archive of Lost Dreams 276
Crimson Deep 266
We Are 198
Montanas de Silencio 169

zdroj: http://winterstormczech.eu/

No, moc se s tím neshoduji. Všichni hrozně křivdí Archivu ztracených snů a Montanas de Silencio. Moje hlasování si můžete prohlédnout dole. 15 je nelepší a 1 nejhorší :-)
15)I Feel Immortal
14)The Archive of Lost Dreams
13)Naiad
12))Rivers of Lust
11)Still of the Night
10)Dark Star
9)Montanas de Silencio
8)In for a Kill
7)Until My Last Breath
6)Little Lies
5)We Are
4)Falling Awake
3)Underneath
2)Anteroom of Death
1)Crimson Deep
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Zdebra Zdebra | Web | 8. prosince 2010 v 12:49 | Reagovat

Ono to je těžký dát některým písničkám 1, 2, 3 body. Včera na skypu mě kritizovali za to, že jsem dala Falling Awake dva body a přitom to je jedno, když je stejně první. :-D

2 Lawiane Lawiane | Web | 8. prosince 2010 v 13:33 | Reagovat

[1]: to je no, stejně se něčemu ty 2 body dát musí. Je tam o dost lepších písniček než zrovna tahle.

3 Krasivija Krasivija | Web | 8. prosince 2010 v 15:00 | Reagovat

Jen k Anketě. Možná Tuomas Tarju miloval, ona ho nechtěla, a proto ji taky možná dohna k odchodu z Nightwish.
Ale je to jen teorie

4 Evelin Evelin | Web | 8. prosince 2010 v 17:18 | Reagovat

Jó, trefila ses, zrovna tu jsem. Psali jsem a byla tam teorie.
Já bych do toho kina šla, ještě se domluvíme ve škole, ne?

5 Evelin Evelin | Web | 8. prosince 2010 v 17:43 | Reagovat

:D prý fujky. Víc tam bylo asi rovnic - ty tam byly snad čtyři, pak jedna teoretická otázka (např. vlastnosti halogenidů nebo tak něco) a pak ještě jedna, kde máš poznat sloučeninu a něco o ní napsat.
Ale zákeřný to nebylo, nebo aspoň Nosková to tak tvrdila :D.

Hele, nemáš někde ještě to zadání z předminulé písemky? Právě jsem se rozhodla, že se to musím naučit a zítra si to konečně napsat.

6 Lawiane Lawiane | Web | 8. prosince 2010 v 17:48 | Reagovat

[5]: cože? A jak chce abych se dostala do čtvrťáku, když dělá tak posraný testy! Na začátku roku říkala, že půlka testu bude vždycky teorie a teď? Dá tam jednu? To je fajn, že tvrdí, že to neni zákeřný, když ty sračky sama chápe! Šit chemie, šit! Píča, kurva chemie!!!! Já se jí na to vyseru! Zápisky někde mam, ale ona už tam asi stejně nedá to samý. Jak je k tobě mam dopravit? Vzorečky přepisovat nejdou! Vysrat se na to a sešitem si utřít prdel, fakt že jo.

7 Evelin Evelin | Web | 8. prosince 2010 v 17:56 | Reagovat

[6]: Ty vole, klid, ono se to dá celkem naučit jako naučit, bez toho, abys to pořádně pochopila. Nebo se můžeš zase ve škole kouknout na zadání.
Utřít si sešitem prdel ovšem není špatný nápad.

No, a bude to vidět, když to vyfotíš? Nebo, nemůžeš třeba jen napsat, co tam přibližně bylo?

8 maya-madman maya-madman | Web | 8. prosince 2010 v 19:29 | Reagovat

[6]: tak to naše chemikářka tu látku pro změnu nechápe :-?

9 Amaranthes Amaranthes | Web | 9. prosince 2010 v 20:04 | Reagovat

Tak to tak trochu musím nesouhlasit i souhlasit. Falling Awake je dobrá. Nevím, co proti ní máte, ale já tu písničku mám moc ráda...:-) Nelíbí se mi, že odsunujou The Archive of Lost Dream..Ta písnička je skvělá...zrovna tak nechápu, proč je I Feel Immortal u nich až čtvrtá. Docela divně seřazeno. Underneath je taky dobrá..opět nechápu..Ale každýmu se asi líbí něco jinýho :-)

10 Scratch Scratch | Web | 9. prosince 2010 v 21:57 | Reagovat

Tak já souhlasím spíše s tebou, Lawiane, to jejich hodnocení se mi zdá fakt nějaké divné. A o pár příček bych si ještě posunula We Are, tu mám docela ráda.

11 Scratch Scratch | Web | 9. prosince 2010 v 22:00 | Reagovat

Btw, nějak jsem si nevšimla ankety, až teď. Bože, to jsou ale otázky :-D Tohle by mě ani ve snu nenpadlo!
Osobně jsem klikla na to, že se Tuomas pokoušel, ale Tarja se nedala, ale když nad tím tak přemýšlím, že třeba občas byli v lihu a tak, tak je to i docela možné, ale řekla bych, že to spíš pod vlivem něčeho, ne že by třeba něco nahrávali a kdesi v šatně to na ně přišlo. :D

12 Lawiane Lawiane | Web | 10. prosince 2010 v 13:24 | Reagovat

[11]: jo, měla bych tam dodat ještě odpoveď "pod vlivem alkoholu" :D

13 Gisselle Tussan Gisselle Tussan | Web | 10. ledna 2012 v 19:11 | Reagovat

Ahoj Lawiane, chtěla jsem se zeptat, ty asik nejdeš na ten koncík Tarji do Zlína, ale já se tam chystám - nevíš jestli tam bude autogramiáda, nebo tak? Nikdy jsem na jejím koncíku nebyla tak nevím...kdyžtk mi písni na blog

14 Gisselle Tussan Gisselle Tussan | Web | 11. ledna 2012 v 18:20 | Reagovat

Děkuju moc za info, třeba se tam potkáme :D I když nevím, bude tam určitě spousta lidí :-)Nevíš jak je to s foťákama? Jestli si ho můžu vzít s sebou? Moc na tyhle velký koncerty nechodím, tak nevím jestli tam s tím lidi při vstupu pouštěj. :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.