Recenze na Světla v soumraku

22. dubna 2010 v 15:30 | Lawiane |  O Finsku

Lidi tleskejte mi :-D napsla jsem konečně tu recenzi- už jsem si totiž začínala myslet, že se na to zase vybodnu. Dala jsem jí jen na ten blog o Finsku, takže si jí můžete přečíst

ZDE :-D

A ten film rozhodně stojí za zhlédnutí.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Uru Uru | E-mail | Web | 22. dubna 2010 v 15:35 | Reagovat

ty máš taky hezký blog xD

2 Marilla Marilla | Web | 22. dubna 2010 v 16:42 | Reagovat

Lol, tak to bude krutý:D

3 Uru Uru | E-mail | Web | 22. dubna 2010 v 17:02 | Reagovat

dík:D

4 Schemloreti Comtes Van De Vagany Cullen Schemloreti Comtes Van De Vagany Cullen | Web | 22. dubna 2010 v 17:43 | Reagovat

jj,já taky žeru stmívání,moc se mi líbí.
Nechceš spřátelit??? :-D

5 Lawiane Lawiane | Web | 22. dubna 2010 v 17:45 | Reagovat

[4]: ale já ho NEŽERU! já ho NESNÁŠÍM! Proto se mi líbila ta parodie :-D ta byla dokonalá :D sme se trochu nepochopily :D

6 Draculia Astala Draculia Astala | Web | 22. dubna 2010 v 18:37 | Reagovat

Tak to je dokonalý, ale na táhnutí to nemůlžu najít :( :D

7 Safi Dillingerová Safi Dillingerová | Web | 22. dubna 2010 v 19:51 | Reagovat

wow, no recenze zní zajímavě, asi se na to  přecejenom podívám :-)

8 Evelin Evelin | Web | 22. dubna 2010 v 20:03 | Reagovat

[4]: :-D

hele a ty deš v pondělí i na tělák? to asi né co? :D

9 Tajemná Temnota Tajemná Temnota | Web | 22. dubna 2010 v 20:05 | Reagovat

Ahoj! Děkuju za komentář :-). A co vám o tom říkali ve škole?

10 Lawiane Lawiane | Web | 22. dubna 2010 v 20:06 | Reagovat

[8]: to ne :D ale na zbytek jo. Nepíšeme příští týden z něčeho?

11 Lilith Necro Lilith Necro | Web | 22. dubna 2010 v 20:14 | Reagovat

taky nesnášim Stmívání,je to pro teenegary a nemáá to ani hlavu,ani patu :D :D jinak skvělá recenze :D

12 Evelin Evelin | Web | 22. dubna 2010 v 20:33 | Reagovat

[10]: psali jsme z ájiny, takže z ní asi budeš psát, a pak bychom si měli dopsat tu bižuli... a mám dojem, že píšem i z chemie, jinak nevim :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.